Tarieven

 

Voor informatie over de tarieven van 2023, klik hier

 

Informatie over vergoedingen en uw aanvullende tandartsverzekering, klik hier.

 

Uitleg over uw tandartsnota en tarieven, klik hier

 

Heeft u een afspraak voor behandeling  en wenst u uitleg en een begroting? Neem gerust contact met ons op.

 

Veel tandheelkundige behandelingen vragen een individuele benadering, geheel afgestemd op uw persoonlijke situatie. Uitgebreid onderzoek, het bespreken van de verschillende mogelijkheden, het geven van advies en het in overleg maken van keuzes gaan aan de behandeling vooraf. Samen met u stellen wij dan een behandeltraject op. Hiervoor maken wij dan ook met u afspraken over tijdsduur en ontvangt u een begroting.

 

Niet nagekomen afspraak:
 
Indien een afspraak niet of niet tijdig, uiterlijk 24 uur van te voren, is afgezegd, kan de vrij gevallen tijd in rekening worden gebracht in redelijkheid van 0-100% van het bedrag van de voorgenomen behandeling. Hierbij wordt ervan uit gegaan dat in de gereserveerde tijd geen andere patiënten konden worden behandeld of andere werkzaamheden konden worden verricht.
Wij brengen niet nagekomen afspraken in rekening in eenheden van 10 minuten. Eén eenheid kost € 20,-. Als u dus bij een (controle)afspraak van 10 minuten niet komt, dan brengen wij €20,- in rekening. Als u een afspraak van een uur mist, dan zijn de kosten hiervan €120,-. Afspraken afzeggen of verplaatsen minimaal 24 uur tevoren op 0251-652783 (niet via email of het contactformulier, u kunt altijd een boodschap inspreken).
 


© Copyright 2004-2023 - Tandartspraktijk Karsten