Ons team

Binnenkort hopen wij u een geheel vernieuwde pagina te tonen met nieuwe foto's van

alle medewer(st)ers van onze praktijk. Door de Corona-crisis is de fotoshoot noodzakelijkerwijs

uitgesteld. De huidige foto's (zie hier onder) zijn aan vervanging toe,

maar ook is ons team uitgebreid met een nieuwe assistente: Estelle Loos èn

een tweede tandarts: Hasti Parvaneh.

 

Estelle Loos is werkzaam sinds de zomer van 2019, direct aansluitend op haar

succesvol afgesloten opleiding tot tandarts-assistente.

Momenteel is Estelle in opleiding tot preventie-assistente. Ze voelt zich ondertussen

helemaal thuis in onze praktijk en wij zijn zeer tevreden over haar.

 

Tweede tandarts:

Wellicht weet u al dat ik reeds enige tijd op zoek ben naar een ervaren en kundige tandarts voor een intensieve en langdurige samenwerking. Begin 2018 heb ik mijn collega Hasti Parvaneh ontmoet. We hebben eerst ruim de tijd genomen elkaar goed te leren kennen. Persoonlijk en als tandarts. Zowel Hasti als ik waren beiden zeer enthousiast en startte met een zorgvuldige voorbereiding tot samenwerking.

Hasti Parvaneh is opgegroeid in Heemskerk en heeft in 2010 haar tandarts-opleiding aan de ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) succesvol afgerond. Na haar aansluitende extra opleiding tot tandarts-gnatoloog* en tandarts maxillofaciale prothetiek** heeft Hasti ook ruime werkervaring opgedaan in verschillende tandartspraktijken.

Na een start met patiëntenbehandeling in juni 2019 van een dag per week, is Hasti momenteel werkzaam op de donderdag en regelmatig op de maandag en vrijdag. Het is heel fijn en voor iedereen leerzaam op de gekozen manier samen te werken. Een welkome uitbreiding van ons team.

 

*Een tandarts-gnatholoog richt zich op de diagnostiek en behandeling van pijn en problemen met kauwen; spier-, bot- en gewrichtklachten van het kauwstelsel, (slaapgerelateerde) orale bewegingsstoornissen en gebitsslijtage.
**Een tandarts maxillofaciale prothetiek (tandarts MFP) richt zich op de zorg voor patiënten met een aangeboren of verworven afwijking

 

 

   Kees Karsten, tandarts
 

 

  Judith Hoenson, preventie-assistente

 

 

  Susan Kaptein, preventie-assistente

 

 

  © Copyright 2004-2020 - Tandartspraktijk Karsten