Ons team

Op deze pagina ziet u de foto's van ons team.

Ons team is begin 2019 uitgebreid met een nieuwe assistente: Estelle èn

een tweede tandarts: Hasti Parvaneh

 

Estelle is werkzaam sinds de zomer van 2019, direct aansluitend op haar

succesvol afgesloten opleiding tot tandarts-assistente.

Onlangs is Estelle geslaagd voor de opleiding tot preventie-assistente en is  ondertussen

ook gestart met de patiënten behandelingen. Ze voelt zich ondertussen

helemaal thuis in onze praktijk en wij zijn zeer tevreden over haar.

 

Hasti Parvaneh

Wellicht weet u al dat ik reeds enige tijd op zoek ben naar een ervaren en kundige tandarts voor een intensieve en langdurige samenwerking. Begin 2018 heb ik mijn collega Hasti Parvaneh ontmoet. We hebben eerst ruim de tijd genomen elkaar goed te leren kennen. Persoonlijk en als tandarts. Zowel Hasti als ik waren beiden zeer enthousiast en startte met een zorgvuldige voorbereiding tot samenwerking.

Hasti Parvaneh is opgegroeid in Heemskerk en heeft in 2010 haar tandarts-opleiding aan de ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) succesvol afgerond. Na haar aansluitende extra opleiding tot tandarts-gnatoloog* en tandarts maxillofaciale prothetiek** heeft Hasti ook ruime werkervaring opgedaan in verschillende tandartspraktijken.

Na een start met patiënten behandeling in juni 2019 van een dag per week, is Hasti momenteel werkzaam op de donderdag en sinds 2021 ook op de maandag en vrijdag. Het is heel fijn en voor iedereen leerzaam op de gekozen manier samen te werken. Een welkome uitbreiding van ons team.

 

*Een tandarts-gnatholoog richt zich op de diagnostiek en behandeling van pijn en problemen met kauwen; spier-, bot- en gewrichtklachten van het kauwstelsel, (slaapgerelateerde) orale bewegingsstoornissen en gebitsslijtage.
**Een tandarts maxillofaciale prothetiek (tandarts MFP) richt zich op de zorg voor patiënten met een aangeboren of verworven afwijking

 

 

 
Kees Karsten
tandarts
Hasti Parvaneh
tandarts-gnatoloog
 
 
Susan
preventie-assistente
Judith
preventie-assistente
Estelle
preventie-assistente
 
         


© Copyright 2004-2023 - Tandartspraktijk Karsten